Ma Tibor névnapja van.
Azonosító: 
Jelszó: 
Írja be a képen látható biztonsági kódot: 


RSS
Fontos T-Mobile változás
A T-Mobile a mai naptól nemzetközi szinten blokkolta a saját (magyar) telefonszámos és szöveges feladóval történő üzenet küldést, és innentől nem lehet megváltoztatni a feladót. Emiatt csak eltérő módon van lehetőség kiküldeni az SMS-eket az SMS Eco és SMS Max szolgáltatásban.
Ez azt jelenti, hogy az SMS Eco és SMS Max szolgáltatás keretein belül a T-Mobile irányba küldött SMS-ek esetén nem a weboldalon beállított feladó, hanem egy fix telefonszám jelenik meg a címzettnél, valamint sajnos az SMS Eco esetén a státusz jelentés sem áll rendelkezésre (de ettől függetlenül nagy megbízhatósággal érkeznek meg az SMS-ek).

Ennek következménye még az is, hogy az SMS-ek szövegébe bele lesz foglalva az eredetileg kijelölt feladó adatai a - kötelező - beazonosíthatóság miatt, így a használható karakterek száma is kevesebb lesz (csakúgy mint az SMS Lite és SMS Pro szolgáltatások esetén).

A Szolgáltatások menüpontban eddig sem garantáltunk 100%-ra egyes SMS paramétereket, és a hálózatállapot/árak menüpontban ahogy eddig is, és ezután is nyomon lehet követni az egyes irányokba küldött SMS-ek aktuális paramétereit.
Amennyiben lehetőségük van rá, a T-Mobile irányba küldött SMS-eket külön küldjék, mert egyébként (keverve a Telenor,T-Mobile,Vodafone,Tesco számok), minden üzenet elejére belekerül a beállított feladó.